Az online kaszinók megjelenésével jelentek meg a kaszinókban a mindenki által annyira keresett bónuszok és promóciók, amelyek közül a slotjátékosok számára a legnagyobb előnyökkel az ingyenes pörgetések bírnak. Mert egyáltalán nem számít, hogy mennyi tapasztalatunk van, milyen régóta játszunk, az ingyenes pörgetés mindenki számára megadja az esélyt arra, hogy kipróbáljon egy új nyerőgépet vagy akár ingyen pörgetések segítségével valódi pénzt szerezzen.

Az ingyenes pörgetés nagyjából azt jelenti, hogy bizonyos slotokon egy meghatározott számú ingyenes pörgetésre van lehetőségünk. Ez érkezhet üdvözlő csomag részeként, de akár befizetés nélküli bónuszként is. És hát értelemszerűen ezeknek az ingyenes pörgetéseknek vannak típusai és használatuknak vannak feltételei is. A következőkben ezeket fogjuk megmutatni!

Minden, amit az ingyenes pörgetésekről tudni kell

Bár elsőre úgy tűnhet, hogy az online kaszinóknak nem nagyon állna érdekében ingyenes pörgetéseket adni, azt fogjuk látni, hogy ez egy rendkívül népszerű promóció, amivel a platformok az új játékosokat akarják bevonzani. És nagyon sok olyan akció van, amikor alig pár száz forint befizetés után már 50-100 ingyenes pörgetést is kaphatunk mindenféle szigorú feltételek nélkül, tehát meg is tarthatjuk, amit nyerünk. Természetesen a megjátszási követelményeket figyelembe kell vennünk a nyeremény kifizetése előtt, valamint arra is figyeljünk, hogy ezek az akciók általában csak bizonyos online slotokon érhetőek el.

A megjátszási követelmények a legfontosabb tudnivalók, amikor ingyenes pörgetést veszünk igénybe. Fontos tudni, hogy általában az ingyenes pörgetések megjátszási követelménye magasabb, mint más bónuszoké, ezért nagyon fontos elolvasni a szabályzatot előzetesen, hogy tudjuk, hányszor kell megjátszanunk a bónusz összegét ahhoz, hogy kiutalhassunk egy összeget. Tegyük fel, hogy az ingyenes pörgetésekhez 35-szörös megjátszási követelmény tartozik és 50 ingyenes pörgetést kapunk. Minden egyes pörgetésen 10 eurócent a tétünk, ami azt jelenti, hogy a teljes bónusz összege 5 euró, azaz alig 2000 ezer forint. De a megjátszási követelmény nem ezen alapul, hanem azon az összegen, amit nyerünk az ingyenes pörgetésekkel. Ha ez mondjuk 10 euró, akkor 350 eurót kell megjátszanunk, mielőtt bármit kifizethetnénk.

Mindenesetre ezek normális részei az online kaszinók világának, hiszen a platformok sem fognak csak úgy ingyen pénzt osztogatni, azt szeretnék, ha a kipróbálók rendszeres játékosok lennének. Ha már amúgy is sűrűn játszunk az adott online kaszinóban, akkor az ingyenes pörgetések viszont tökéletesek számunkra, hiszen a normál befizetéseink mellé adnak egy plusz izgalmat még.

Az ingyenes pörgetések igénybevétele

Az ingyenes pörgetéseket a legtöbbször üdvözlő bónuszok részeként kapjuk meg, előfordulnak a meglévő játékosok számára is akciók keretén belül, de ez a ritkább. Ha üdvözlő bónusz része az ingyenes pörgetés, akkor nem kell semmit tennünk, csak a regisztráció során el kell fogadnunk az ajánlatot.

Ezután már csak nyitnunk azt a slotot, amelyikre az ingyenes pörgetések érvényesek és azonnal látni fogjuk, hogy ott is van az X számú ingyenes pörgetés. Fontos, hogy a tét nagyságát a kaszinó dönti el ilyen esetekben, így biztosítva a tisztességes játékot. Legtöbbször egyébként ez a minimum tét az adott gépen.

Az ingyenes pörgetések típusai

Napjainkban már sok ezer különféle ingyenes pörgetési ajánlat van az online kaszinók világában, ezek méretükben, feltételeikben és minden másban is különböznek egymástól. Ettől függetlenül azért be lehet őket sorolni néhány fő típusba, ezeket mutatjuk most meg.

  • Befizetés nélküli ingyenes pörgetések: ezek a legizgalmasabb és egyben legritkább ajánlatok. Ilyenkor úgy kapunk ingyenes pörgetést, hogy nem kell befizetést teljesítenünk az adott online kaszinóba. Természetesen nagyon kevés ingyenes pörgetés szokott ezzel járni és csak egy specifikus slotra érvényes.
  • Befizetéshez kötött ingyenes pörgetések: ezek azok, amikor csak akkor kapunk ingyenes pörgetéseket, ha befizetünk pénzt az adott online kaszinóba. Ennél a típusnál van a legalacsonyabb megjátszási követelmény általában.
  • Megjátszási követelmény nélküli ingyenes pörgetések: ezek a legújabb típusok, ilyenkor a promócióban résztvevőknek nincs megjátszási követelmény, ami azt jelenti, hogy kapunk 10 ingyenes pörgetést és ha ezzel tudunk nyerni, akkor azt a pénzt azonnal fel is markolhatjuk. Értelemszerűen ebből van a legkevesebb jelenleg a piacon.

És bár sokan szkeptikusak szoktak lenni az ingyenes pörgetésekkel kapcsolatban a megjátszási követelmények miatt, elmondható, hogy nagyszerű lehetőséget jelentenek a játékosok számára, hiszen a nap végén végülis csak megnövelik a játéklehetőségünket és a nyerési esélyeinket.

Ha érdekesnek találta ezt a cikket, nézze meg legújabb blogjainkat.